Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Truplo potegnili iz strmoglavljenega letala

Reševalci še niso potrdili, da gre za nogometaša Emiliana Salo.
Letalo, na nakaterem sta bila nogometaš Emiliano Sala in pilot David Ibbotson, so reševalci našli 67 metrov pod morsko gladino. FOTO: Reuters
Letalo, na nakaterem sta bila nogometaš Emiliano Sala in pilot David Ibbotson, so reševalci našli 67 metrov pod morsko gladino. FOTO: Reuters
G. N.
7. 2. 2019 | 11:14
7. 2. 2019 | 15:18
1:19
Potem ko so reševalci po več kot tednu dni iskanja odkrili, kje v Rokavskem prelivu je strmoglavilo letalo z nogometašem Emilanom Salo na krovu, so danes iz razbitin letala, ki je ležalo 67 metrov pod morsko gladino, potegnili truplo. Toda reševalci še niso potrdili, da gre za 29-letnega nogometaša ali 59-letnega pilota Davida Ibbotsona. Truplo so odpeljali na prepoznavo.

Letalo z argentinskim napadalcem je strmoglavilo 21. januarja na letu iz Nantesa proti Cardiffu. Reševalno akcijo so 25. januarja ustavili, a so jo znova sprožili po odzivu javnosti in nekaterih nogometnih zvezdnikov, med njimi tudi francoskega zvezdnika Kyliana Mbappeja, ki je doniral 30.000 evrov. Skupaj so zbrali več kot 300.000 evrov za iskanje pogrešanega Argentinca.

Salo je v januarskem prestopnem roku od Nantesa za 17 milijonov evrov kupil Cardiff, ki v najmočnejši angleški ligi zaseda 18. mesto.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine