Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Štajerci lahko nemoteno trenirajo kljub pozitivnemu reprezentantu

Aljoša Matko ni bil v stiku s soigralci iz kluba, zato NK Maribor nadaljuje dejavnosti in treninge.
Nogometaši Maribora nemoteno nadaljujejo priprave na nadaljevanje 1. SNL, saj mladi reprezentant Aljoša Matko ni bil v stiku s soigralci. FOTO: NK Maribor
Nogometaši Maribora nemoteno nadaljujejo priprave na nadaljevanje 1. SNL, saj mladi reprezentant Aljoša Matko ni bil v stiku s soigralci. FOTO: NK Maribor
STA, F. T.
12. 10. 2020 | 10:00
12. 10. 2020 | 10:31
1:47
O pozitivnem izvidu testa na novi koronavirus poročajo tudi iz nogometnega kluba Maribor. Gre za člana mlade reprezentance Slovenije Aljošo Matka, ki je že v samoosamitvi in glede na to, da ni bil v stiku s soigralci iz kluba, NK Maribor nadaljuje dejavnosti in treninge, je klub zapisal na svoji spletni strani.

image_alt
Covid-19 v reprezentanci, NZS se je že odzvala, tekma odpovedana


»Ob testiranjih naših nogometašev v mladi slovenski reprezentanci so bili prvi testi negativni, med ponovnim testiranjem pred predvidenim dvobojem z Madžarsko pa je med petimi člani s pozitivnim testom tudi igralec NK Maribor, Aljoša Matko,« se glasi sporočilo mariborskega kluba.


Štirje člani NK Maribor v samoizolaciji, preostali trenirajo


»Ker obetavni napadalec ni bil v stiku s klubskimi soigralci, ta izid ne bo vplival na dejavnosti našega moštva, ki v ponedeljek začenja zaključni cikel priprav na sobotni dvoboj z Gorico. Matko je namreč po razkritju rezultatov testiranja v samoizolaciji, prav tako tudi preostali naši udeleženci akcije selekcije U-21 (Jan Mlakar, Luka Koblar in Žan Kolmanič), ki bodo pred priključitvijo klubskim treningom opravili ponovna testiranje,« je še zapisal petnajstkratni državni prvak.

image_alt
Slovenci uspešno končali prvo misijo v (jugo)vzhodni Evropi


Prijateljsko tekmo mladih reprezentanc do 21 let med Slovenijo in Madžarsko, ki je bila na sporedu v torek, 13. oktobra, je Nogometna zveza Slovenija že v nedeljo odpovedala.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine