Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
SP v nogometu 2022

Ronaldo je le debel človek, ki hodi po ulicah

Nekdanji dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu Kaka je kritično govoril o rojakih, ki ne spoštujejo svojih zvezdnikov.
Nekdanji noghometni zvezdni Brazilec Kaka je v Katarju strokovni komentator, septembra pa je tekel tudi na berlinskem maratonu.  FOTO: Tobias Schwarz/AFP
Nekdanji noghometni zvezdni Brazilec Kaka je v Katarju strokovni komentator, septembra pa je tekel tudi na berlinskem maratonu.  FOTO: Tobias Schwarz/AFP
9. 12. 2022 | 14:00
9. 12. 2022 | 15:12
1:40

Nekdanji brazilski zvezdnik in zlata žoga Kaka, ki je v Katarju tudi strokovni komentator, je potožil, da je v domovini veliko nasprotnikov reprezentance in takšnih, ki ne spoštujejo največjih zvezdnikov.

»Poglejte, Ronaldo je v Braziliji le debel človek, ki hodi po ulicah. Tukaj je 'vau', ima nekaj drugačnega,« je kot primer nespoštovanja izpostavil najslavnejšega brazilskega napadalca in najboljšega strelca na svetovnih prvenstvih Luisa Nazaria da Lime, ki je pretežno v Evropi v Španiji, kjer je predsednik in lastnik španskega prvoligaša Reala Valladolida.

»Res je, da ima tudi veliko oboževalcev. Rad ga imam tudi jaz, vendar je način, kako ga spoštujejo v Braziliji ali tujini drugačen. Veliko bolj spoštljiv je v tujini,« je povedal in se dotaknil tudi Neymarja, ki ima prav tako veliko nasprotnikov.

»Najbrž zaradi politike, ampak Brazilci pogosto ne prepoznajo naših talentov,« je še dodal nekdanji 40-letni igralec Milana in Reala. Kaka in Neymar sta na zadnjih predsedniških volitvah podprla poraženega Jaira Bolsonara.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine