Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Sobotno poldne je za kosilo, ne pa za nogometni derbi

Sloviti nemški trener na klopi Liverpoola ne skriva jeze ob odločitvi o terminu tekme dveh prvouvrščenih moštev angleškega nogometnega prvenstva.
Jürgen Klopp že dolgo v Liverpoolu piše zgodbo o uspehu. FOTO: Paul Ellis/AFP
Jürgen Klopp že dolgo v Liverpoolu piše zgodbo o uspehu. FOTO: Paul Ellis/AFP
S. U.
14. 11. 2023 | 12:01
1:30

Nogometna Anglija je še vedno navdušena zavoljo odličnega nedeljskega derbija med Chelseajem in Manchestrom Cityjem (4:4) in ne glede na prihajajoče dneve reprezentančnih preizkušenj že odšteva do naslednjega velikega klubskega dvoboja. Takoj v nadaljevanju domačega prvenstva se bo namreč omenjeni City, branilec šampionskega naslova in vodilni na lestvici, pomeril z drugouvrščenim Liverpoolom.

Tekma bo v soboto, 25. t. m., ob 12.30 oz. po srednjeevropskem času uro pozneje. Ko so pri vodstvu tekmovanja potrdili ta termin, slabi volji stratega liverpoolskega moštva Jürgnu Kloppu ni bilo konca. »Le kdo se je spomnil prazniku nogometa podeliti tako neugoden termin? To je čas sobotnega kosila, tekma te ravni bi morala pozneje. Toda kaj, ko v pisarnah o sporedu tekem odločajo ljudje brez kakršnega koli občutka za nogomet,« je pihal od jeze že dolgo najbolj priljubljeni Nemec v Liverpoolu. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine