Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Slovenski nogometaš sporazumno zapustil Moskvo

Spartak Moskva se je razšel s slovenskim nogometašem Miho Mevljo.
Miha Mevlja (desno) in srbski napadalec Aleksandar Mitrović med junijsko tekmo reprezentanc v Stožicah. FOTO: Borut Živulović/Reuters
Miha Mevlja (desno) in srbski napadalec Aleksandar Mitrović med junijsko tekmo reprezentanc v Stožicah. FOTO: Borut Živulović/Reuters
J. S.
18. 1. 2023 | 15:25
18. 1. 2023 | 15:27
1:24

Eden najuglednejših ruskih klubov, Spartak Moskva, je potrdil, da se je razšel s slovenskim nogometašem Miho Mevljo. Nekateri ruski mediji so že nekaj tednov namigovali na selitev slovenskega reprezentanta v drug klub, toda da se naj ne bi mudilo, saj prestopni rok v Rusiji traja vse do 22. februarja.

»Razšli smo se sporazumno, Mihi pa želimo veliko sreče v nadaljnji karieri,« je potrdil Spartak, četrti ruski klub v kartoteki 32-letnega branilca po Rostovu, Zenitu in Sočiju. Mevlja, s katerim računa tudi slovenski selektor Matjaž Kek – Slovenija bo odprla boj za euro 2024 23. marca v Kazahstanu –, je v majici Spartaka odigral štiri tekme v premier ligi in tri tekme v pokalu.

V majici Slovenije, v kateri je v zadnjem obdobju čakal na priložnost ob Jaki Bijolu in Mihi Blažiču, je doslej zbral 50 tekem in prispeval tudi dva gola.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine