Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Šeškov partner iz salzburškega napada na radarju PSG

Po tem, ko so ga povezovali tudi z madridskim Atleticom, je nemški Sky poročal, da je zvezdnik Salzburga Karim Adeyemi tudi želja Paris Saint-Germaina.
Karim Adeyemi (zgoraj) proslavlja s Šeškom (drugi z desne) in soigralci po zadetku v mreži Brøndbyja v kvalifikacijah za ligo prvakov. FOTO: Red Bull Salzburg/Getty Images
Karim Adeyemi (zgoraj) proslavlja s Šeškom (drugi z desne) in soigralci po zadetku v mreži Brøndbyja v kvalifikacijah za ligo prvakov. FOTO: Red Bull Salzburg/Getty Images
26. 10. 2021 | 07:47
26. 10. 2021 | 07:49
1:38

Če bo po pričakovanjih poleti vendarle zapustil Pariz, bo Kyliana Mbappeja v dresu Paris Saint-Germaina morda nasledil nemški biser Karim Adeyemi. Mbappeju se po dramatičnem poletju že januarja odpirajo izhodna vrata štadiona Park Princev, saj lahko pol leta pred iztekom pogodbe že podpiše z novimi delodajalci, med katerimi se najglasneje omenja madridski Real.

Sky Deutschland je poročal, da je med kandidati, ki bi lahko nasledili Mbappeja, tudi biser avstrijskega prvoligaša Salzburga Karim Adeyemi. 19-letni soigralec slovenskega reprezentanta Benjamina Šeška po slogu igre precej spominja na Mbappeja, tudi njegova statistika ni od muh (14 golov in dve podaji na 18 tekmah v tej sezoni), seveda pa je že nekaj časa tudi stalni član reprezentance Nemčije, ki jo vodi Hans-Dieter Flick.

Toda Adeyemi ima številne snubce, govorilo se je o madridskem Atleticu, pa tudi Realu, Bayernu in Interju. PSG sicer še ni obupal, ko gre za prepričevanje Mbappeja, a več kot očitno športni direktor Leonardo s sodelavci že zbira kandidate, ki bi lahko nekega dne v dresu francoskih podprvakov nasledili najboljšega mladega nogometaša zadnjega svetovnega prvenstva. Mbappe je k PSG iz Monaca, sprva na posojo, prišel z dobrimi 18 leti.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine