Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Savdijci kupovali v Rimu in Marseillu, novega soigralca ima Ronaldo

Savdski nogometni klubi tudi v tem prestopnem roku trošijo milijone za nove okrepitve.
Houssem Aouar je Italijo zamenjal za Savdsko Arabijo. FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
Houssem Aouar je Italijo zamenjal za Savdsko Arabijo. FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
Š. R., STA
18. 7. 2024 | 18:00
18. 7. 2024 | 18:37
2:03

Savdski nogometni klubi tudi v tem prestopnem roku trošijo milijone za nove okrepitve. Med drugimi je Al Nassr portugalskega zvezdnika Cristiana Ronalda pripeljal novega vratarja. Ronaldov soigralec bo tako po novem 25-letni Brazilec Bento, ki je po poročanju Transfermarkta za 18 milijonov evrov prestopil iz Atletica Paranaenseja.

Karimu Benzemaju, N'Goloju Kanteju in Fabinhu se je pri Al Ittihadu pridružil 26-letni vezist Houssem Aouar, ki je iz Rome prišel za 12 milijonov evrov. Al Qadsiah, v kadru katerega je najbolj znan španski reprezentant Nacho, je pripeljal dve okrepitvi. Za deset milijonov evrov je iz Marseilla prestopil 35-letni napadalec Pierre-Emerick Aubameyang, za 13,8 milijona pa je savdski prvoligaš iz mehiške Americe kupil 27-letnega napadalca Juliana Quinonesa.

V elitni francoski ligi je v zadnjih dneh najbolj zapravljal Rennes, ki je 15 milijonov evrov odštel norveškemu Bodo/Glimtu za 23-letnega danskega vezista Alberta Gronbaeka, 10 milijonov pa Leedsu za finskega reprezentanta Glena Kamaro. Novopečeni angleški prvoligaš Southampton pa je od West Hama odkupil 25-letnega vezista Flynna Downesa, za katerega je odštel 17,85 milijona evrov. Deset milijonov evrov pa je plačal španski Villarreal za dosedanjega člana Manchester Uniteda, 19-letnega branilca Willyja Kambwalo.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine