Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Real vs. ManCity: V Madridu že pričakujejo finale pred finalom

Navijači pričakujejo največ od tekme v Madridu, drevišnji polfinale lige prvakov je dve milijardi evrov vreden nogometni ples. Vroča sta Rodrygo in Haaland.
Ilkay Gündogan, Erling Haaland, Jack Grealish, Kevin De Bruyne in Ruben Dias so se takole pripravljali za spopad z madridskim Realom. Foto Paul Ellis/AFP
Ilkay Gündogan, Erling Haaland, Jack Grealish, Kevin De Bruyne in Ruben Dias so se takole pripravljali za spopad z madridskim Realom. Foto Paul Ellis/AFP
9. 5. 2023 | 08:15
9. 5. 2023 | 08:16
4:47

V nadaljevanju preberite:

Privrženci vrhunskega spektakla bi težko zahtevali več: drugi majski torek prinaša nemara najtežje pričakovani dvoboj Uefine lige prvakov 2022/23, spopad najbolj trofejnega kluba na svetu in vzpenjajoče se sile, ki bi dala »vse« petrodolarje v zameno za podobno veljavo v nogometni družini. Drevišnja (21.00) prva tekma polfinala lige prvakov med Realom in Manchester Cityjem je klasičen derbi favoritov za končno zmago v istanbulskem finalu in redko videni spopad dveh milijard evrov vrednega igralskega kadra.

Koga bosta poslala v ogenj trenerja Carlo Ancelotti in Pep Guardiola? Kakšen izkupiček medsebojnih tekem imata Real Madrid in Manchester City? Na koga stavijo navijači obeh klubov in kakšen strelski dvoboj se obeta na štadionu Santiago Bernabeu?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine