Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Primož Gliha: Običajne nogometne špekulacije

Gliha bo vodil izbrano vrsto Kosova v novembrski prijateljski tekmi z Jordanijo in zadnji kvalifikacijski tekmi z Grčijo.
Primož Gliha med tekmo mlade slovenske nogometne reprezentance. FOTO: Tadej Regent
Primož Gliha med tekmo mlade slovenske nogometne reprezentance. FOTO: Tadej Regent
F. T.
20. 10. 2021 | 09:00
20. 10. 2021 | 12:48
1:48

Slaba igra in skromen izkupiček reprezentance Kosova v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Katarju sta nedavno botrovala slovesu kosovskega selektorja Bernarda Challandesa. Švicarski Francoz je zapustil klop reprezentance, vodstvo FFK je začelo iskati rešitev. Predsednik Agim Ademi je hitro našel skupni jezik s Primožem Gliho, dolgoletnim uspešnim selektorjem slovenske reprezentance U-21, ki slabo leto dni opravlja položaj svetovalca FFK in kosovskih reprezentanc.

Gliha bo vodil izbrano vrsto Kosova v novembrski prijateljski tekmi z Jordanijo in zadnji kvalifikacijski tekmi z Grčijo. V javnosti se pojavljajo različne informacije o dolžini njegovega vodenja reprezentance A, zato smo se po odgovor obrnili nanj. Po nekaterih informacijah s Kosova in Slovenije naj bi namreč Gliha vodil dve tekmi, po drugih vodstvo FFK išče tudi dolgoročno rešitev, v javnosti se namreč pojavljajo tudi druga imena.

Gliha: Običajne nogometne špekulacije

»Drži, da sem se z vodstvom Nogometne zveze Kosova dogovoril za vodenje dveh novembrskih tekem, naše morebitno nadaljnje sodelovanje pa je seveda v rokah vodstva kosovske zveze, to je povsod običajna poslovna praksa. Drži, tudi sam sem v javnosti zasledil nekatera znana imena, ki naj bi kandidirala, kar jemljem kot del običajnih nogometnih špekulacij v tovrstnih primerih,« je pojasnil Gliha.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine