Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Mbappe čaka na razplet pogajanj v taboru reprezentance

Rok, ki ga je vodstvu PSG pri pogajanjih za prestop Kyliana Mbappeja postavil predsednik Reala Florentino perez, se je iztekel. A optimizem ostaja.
Mbappe (levo) je na zelenici minuli konec tedna prvič pozdravil novega soigralca Lionela Messija, a kaj lahko bi se zgodilo, da bosta skupaj v dresu PSG odigrala le prgišče minut. FOTO: Franck Fife/AFP
Mbappe (levo) je na zelenici minuli konec tedna prvič pozdravil novega soigralca Lionela Messija, a kaj lahko bi se zgodilo, da bosta skupaj v dresu PSG odigrala le prgišče minut. FOTO: Franck Fife/AFP
30. 8. 2021 | 18:50
30. 8. 2021 | 20:43
2:35
Prihodnost Kyliana Mbappeja še naprej preliva črnilo po Evropi in svetu. Napadalcu Paris Saint-Germaina se počasi, a zanesljivo zapirajo vrata štadiona Santiago Bernabeu, kjer so do 18. ure v ponedeljek čakali na odgovor vodstva francoskih podprvakov. Španski časnik AS je poročal, da je Realov predsednik Florentino Perez postavil ultimat Parižanom za odgovor na zadnjo ponudbo (170 milijonov evrov in dodatnih 10 milijonov v bonusih), ki pa ga v Madridu do omenjenega roka niso prejeli.



Kljub temu, dodaja AS, pri Realu ostajajo optimistični, saj je do konca prestopnega roka še ves torek. Mbappe, ki je minuli konec tedna zablestel z dvema goloma v mreži Reimsa ob zmagi z 2:0, se je medtem že pridružil zboru francoske reprezentance v Clairefontainu
 

Rothen meni, da PSG še išče zamenjavo


»Dobro sem, miren,« je Mbappe v ponedeljek popoldne povedal v kamero, ki francoske reprezentante tradicionalno pričaka ob prihodu v slovito domovanje reprezentance galskih petelinov. Da se nekaj dogaja, je bilo jasno že v dopoldanskih urah, ko so iz klubske trgovine PSG izginili Mbappejevi dresi. Španski radio Cadena SER je poročal, da bo ponedeljkov večer ključen  za razplet pogajanj.

Po mnenju nekdanjega francoskega reprezentanta in nogometaša PSG Jeroma Rothena pri PSG zavlačujejo, ker še niso sklenili dogovora z Mbappejevim naslednikom. Dejal je, da upa, da bo vodstvo pariškega velikana spoštovalo željo svojega nogometaša. Ni še jasno, s kom oziroma če sploh se PSG pogaja, najpogosteje se je sicer v zadnjih dneh omenjal član dortmundske Borussie, norveški čudežni deček Erling Haaland.

Francoz je na obračunu z Reimsom prvič zaigral z novim članom kluba, Argentincem Lionelom Messijem, ki naj bi z njim in z brazilskim virtuozom Neymarjem v modrem pariškem dresu tvoril morda celo najboljši napadalni trio vseh časov, a kaj lahko bi se zgodilo, da omenjena trojica skupaj ne bo odigrala niti minute. Messi je proti Reimsu zamenjal ravno Neymarja in tekmo končal skupaj z Mbappejem.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine