Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Pod evropske žaromete v Ljubljani in Celju za 50 evrov

Danes bo stekla prodaja paketov evropskih vstopnic za navijače Olimpije, 10. septembra na vrsto pridejo še privrženci Celja.
V ljubljanskem klubu si želijo, da bi tudi v skupinskem delu imeli podporo polnih tribun v Stožicah. FOTO: Jože Suhadolnik
V ljubljanskem klubu si želijo, da bi tudi v skupinskem delu imeli podporo polnih tribun v Stožicah. FOTO: Jože Suhadolnik
N. Gr.
5. 9. 2024 | 09:00
5. 9. 2024 | 09:15
1:39

Po uspešnih kvalifikacijah in 7. kolu 1. SNL se je klubski nogomet za dober teden dni umaknil reprezentančnemu, a v Stožicah in v Celju ne počivajo. Ne le zato, ker bo v Ljubljani jutri in v ponedeljek igrala reprezentanca, v polnem teku so tudi priprave na jesen v Evropi in skupinski del konferenčne lige.

image_alt
Strelske vaje zmajev jasno sporočilo (in opozorilo) tekmecem

Olimpija bo v konferenčni ligi jeseni igrala drugič zapored, lanski debi se je začel slabo, končal pa zelo spodobno, z zmago nad Slovanom v Bratislavi. Letos so cilji še višji, moštvo Olimpije trenutno deluje kot brezhibno naoljen stroj, zato se tudi gledalci v Ljubljani v večjem številu selijo na tribune Stožic.

FOTO: Jože Suhadolnik
FOTO: Jože Suhadolnik

Paketi za imetnike sezonskih vstopnic NK Olimpija so že v prodaji, danes ob 12. uri pa bodo lahko svoj paket za tri domače tekme skupinskega dela kupili še vsi ostali. Paket stane 50 evrov, za enako ceno so se odločili tudi v Celju, kjer se bo prodaja paketov začela 10. septembra.

Domače tekme Olimpije: LASK (24.10), Larne (28.11), Cercle Brugge (12.12); domače tekme Celja: Bašakšehir (24.10), Jagiellonia (28.11), New Saints (19.12).

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine