Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Po Iličiću tudi Vlahović občutil srd navijačev v Firencah

Srbski napadalec Dušan Vlahović se je ob povezavah s prestopom k Juventusu znašel na udaru navijačev Fiorentine.
Že lep čas je jasno, da Dušan Vlahović (na fotografiji) s Fiorentino ne bo podaljšal pogodbe. Povezave s prestopom k Juventusu so njegovo življenje v prestolnici Toskane še dodatno otežile ... FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
Že lep čas je jasno, da Dušan Vlahović (na fotografiji) s Fiorentino ne bo podaljšal pogodbe. Povezave s prestopom k Juventusu so njegovo življenje v prestolnici Toskane še dodatno otežile ... FOTO: Jennifer Lorenzini/Reuters
26. 1. 2022 | 18:00
26. 1. 2022 | 18:12
1:52

Srd navijačev Fiorentine je pred leti večkrat občutil slovenski reprezentant Josip Iličić, sploh po tem, ko je jasno pokazal, da mu je negodovanje s tribun štadiona Artemio Franchi prišlo do živega. Zdaj je v vijoličastem dresu na tapeti še zvezdnik srbske reprezentance Dušan Vlahović. Skupaj s Cirom Immobilejem prvi strelec italijanske serie A se odkrito spogleduje s slovesom od prestolnice Toskane, po poročanju medijev, da je tik pred prestopom k Juventusu, pa so se v okolici firenškega štadiona pojavili zaskrbljujoči napisi. 

»Tvoji telesni stražarji ti ne bodo rešili življenja, cigan. Konec je s tabo,« so denimo napisali neznanci, po poročanju agencije Reuters pa zadevo preiskuje posebna enota policije. 21-letni Vlahović je skupaj s klubom že oktobra potrdil, da ne bo podaljšal pogodbe, vse od takrat pa je Beograjčan na udaru najbolj gorečih privržencev vijoličnih. Ti so v zadnjih desetletjih že večkrat glasno izrazili svoje nestrinjanje nad prestopi nogometašev v vrste velikih rivalov, najbolj vroče je bilo leta 1990, ko je Firence zapuščal Roberto Baggio. Stare rane je nazadnje leta 2020 odprl Federico Chiesa.

Prva tekma Roberta Baggia se je po povratku v Firence v dresu Juventusa hitro spremenila v koncert žvižgov, s tribun je proti velikemu zvezdniku italijanskega nogometa poletelo tudi več različnih predmetov – vse skupaj pa se je končalo celo z obojestranskim aplavzom:

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine