Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

(VIDEO) Odprl YouTube kanal in zrušil rekord, v ospredju tudi Georgina

Portugalski nogometni zvezdnik naj bi v pičlih 72 urah zaslužil 100 milijonov evrov. Doslej je objavil 20 video posnetkov.
Cristiano Ronaldo ima najvbečje število navijačev na svetu, pred dvema dnevoma je dosegel že svoj 899. gol v karieri. FOTO: Stringer Reuters
Cristiano Ronaldo ima najvbečje število navijačev na svetu, pred dvema dnevoma je dosegel že svoj 899. gol v karieri. FOTO: Stringer Reuters
G. N.
29. 8. 2024 | 08:35
29. 8. 2024 | 12:55
1:58

Cristiano Ronaldo je potreboval le en dan za nov rekord. Potem ko je odprl svojo spletno stran na YouTube kanalu in objavil svoj prvi videoposnetek je v 90 minutah pridobil milijon naročnikov, česar nikomur ni uspelo niti v prvem mesecu. Toda Ronaldo se ni ustavil le pri tej številki. V 24 urah je dosegel 28 milijonov naročnikov. V 72 urah je imel že 42 milijonov naročnikov. To so številke za Guinnessovo knjigo rekordov in nedosegljive za vse zemljane. Nihče pred njim ni niti približno dosegel takšnega odziva.

Portugalski nogometni zvezdnik, ki se še ne namerava upokojiti, čeprav se bliža 40. rojstnemu dnevu (dopolnil jih bo 5. februarja prihodnje leto), je v 72 urah delovanja svojega kanala dosegel za 160 milijonov evrov ogledov. Ronaldov zaslužek v 72 urah naj bi z vsemi oglaševalskimi pogodbami že presegel 100 milijonov evrov. Običajna tarifa YouTub za videoposnetek je približno pet evrov za 1000 ogledov. Ronaldo je doslej objavil 20 videoposnetkov, ki so že presegli 160 milijonov evrov. Ronaldov premoženje pred odprtjem svoje YouTube platforme je znašalo pol milijarde evrov neto. 

Ronaldo je že drugo sezono član moštva Al-Nassr iz Savdske Arabije. Njegova letna plača znaša 200 milijonov evrov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine