Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Napad na Maribor bodo začeli 10. februarja

Izvšni odbor NZS je potrdil tekmovalni koledar za spomladanski del, Prva liga Telekom se bo nadaljevala s tekmami 20. kola.
Predsednik NZS Radenko Mijatović (drugi z leve) je potrdil datum nadaljevanja državnega prvenstva. FOTO: Leon Vidic
Predsednik NZS Radenko Mijatović (drugi z leve) je potrdil datum nadaljevanja državnega prvenstva. FOTO: Leon Vidic
F. T., STA
23. 12. 2020 | 15:25
23. 12. 2020 | 15:30
1:45
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki jo vodi predsednik Radenko Mijatović, je na spletni seji podaljšal mandat selektorju ženske A-reprezentance Borutu Jarcu do 30. novembra 2022. V istem obdobju bosta Petra Mikeln in Tina Kelenberger vodili selekciji do 19 oziroma 17 let.

Izvšni odbor je potrdil tudi tekmovalni koledar za spomladanski del, Prva liga Telekom Slovenije se bo 10. februarja nadaljevala s tekmami 20. kola. Tekmovanje v 2. SNL se bo nadaljevalo 21. februarja, pokal Pivovarna Union pa 3. marca s prestavljenimi tekmami 2. kola oziroma 17. marca s tekmami četrtfinala.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Vsakemu novemu klubu po tisoč evrov


Člani izvršnega odbora so sprejeli tudi razpis za novoustanovljene klube. NZS bo vsakemu novoustanovljenemu klubu v letu 2021, ki bo izpolnjeval osnovne pogoje (vključenost v MNZ in vpisan v register klubov NZS, najmanj dve ekipi v različnih starostnih kategorijah in vsaj z eno mlajšo ekipo tekmuje v uradnih ligaških tekmovanjih pod okriljem NZS), namenila 1000 evrov, od tega bo polovica v obliki športne opreme, oziroma 500 evrov (polovico v obliki športne opreme) v primeru kluba malega nogometa.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine