Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Nad Tržaškim zalivom zasijal svetniški sij Luke Dončića

Slovenija bo jutri z Italijo odigrala edino pripravljalno tekmo pred kvalfikacijskima za svetovno prvenstvo v košarki s Hrvaško in Švedsko.
Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić in prvi zvezdnik Luka Dončić bosta tudi v Trstu dvignila na noge košarkarske navdušence. FOTO: Fiba
Kapetan slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić in prvi zvezdnik Luka Dončić bosta tudi v Trstu dvignila na noge košarkarske navdušence. FOTO: Fiba
24. 6. 2022 | 05:00
4:50

V nadaljevanju preberite:

Čez noč je nad Tržaškim zalivom zasijala slovenska zvezda. Na jutrišnji tržaški preizkušnji slovenske košarkarske reprezentance proti Italiji (20.30) bo namreč na parketu razprodane »Pala Trieste« svetniški sij pripadel Luki Dončiću. Generalka evropskih prvakov pred dvema zelo pomembnima kvalifikacijskima tekmama za svetovno prvenstvo, četrtkovo v razprodanih Stožicah (30. t. m.) proti Hrvaški in nato še nedeljsko (3. julija) v Stockholmu proti Švedski, v polni zasedbi je običajni prijateljski dvoboj spremenila v prvovrstni spektakel.

V središču slovenstva v Trstu v Narodnem domu se dogodku par excellence niso mogli upreti niti nadvse prijazni gostitelji s tržaškim županom Robertom Dipiazzo na čelu. Čustva so zlomila tudi domačega selektorja Gianmarca Pozzecca, ki bo prav v domačem mestu prvič vodil azzurre.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine