Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Na Anfield prihaja italijanska lepotica, ki ne mara nogometa

Angleški tabloidi so navdušeni nad Lucio Bramani, ženo nove okrepitve Liverpoola Federica Chiese. Diamantni prstan in sanjska poroka v Toskani.
Federico Chiesa je igral na nedavnem euru v Nemčiji. FOTO: Lee Smith/Reuters
Federico Chiesa je igral na nedavnem euru v Nemčiji. FOTO: Lee Smith/Reuters
29. 8. 2024 | 15:02
29. 8. 2024 | 15:18
1:41

Liverpool je tik pred koncem prestopnega roka vendarle prišel do okrepitve za to sezono, za 12 milijonov evrov se je iz Juventusa na Anfield preselil italijanski zvezdnik Federico Chiesa (26), ki mora opraviti zdravniški pregled, preden bo podpisal štiriletno pogodbo.

Angleški tabloidi pa so bolj kot nad zveznim igralcem, sinom nekdanjega italijanskega reprezentanta Enrica, navdušeni nad njegovo ženo Lucio Bramani (23). Nekateri so jo že razglasili za prvakinjo med t. i. Wags (žene in prijateljice nogometašev) v premier league. 

Lucia in Federico sta si prejšnji mesec obljubila večno zvestobo na sanjski poroki v Toskani. Obred je bil v katedrali v Grossetu, po njej pa sta se mladoporočenca s ferrarijem odpeljala na zabavo v graščino Vicarello.

Spoznala sta se leta 2022, ko je nogometaš okreval po hudi poškodbi kolena. Malo pred božičem leta 2023 je zaprosil Lucio, manekenko in psihologinjo, ki je na instagramu pokazala diamantni prstan.

Lucia Bramani ima 238.000 sledilcev na instagramu. FOTO: instagram
Lucia Bramani ima 238.000 sledilcev na instagramu. FOTO: instagram

Zanimivo, Lucia ne mara nogometa, a je dejala, da ji je všeč vzdušje na štadionih. Na slovitem Anfieldu bo gotovo navdušena. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine