Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Milan ni več stoodstoten v italijanski ligi

Rdeče-črni so trikrat vodili, nogometaši Rome so trikrat izenačili.
Zlatan Ibrahimović je dvakrat zatresel mrežo Rome. Foto Daniele Mascolo/Reuters
Zlatan Ibrahimović je dvakrat zatresel mrežo Rome. Foto Daniele Mascolo/Reuters
STA, B. E.
26. 10. 2020 | 23:00
26. 10. 2020 | 23:00
1:31
Milano – Nogometaši Milana in Rome so končali 5. kolo elitne italijanske lige. Rdeče-črni, ki so bili doslej še edini v ligi stoodstotni, so se tokrat morali zadovoljiti z neodločenim izidom 3:3.

Milan je odlično začel tekmo in že v drugi minuti se je med strelce vnovič vpisal švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Na drugi strani pa je imela svojega aduta tudi Roma, Edin Džeko je rezultat poravnal v 14. minuti. Podobno kot v prvem polčasu so tudi v drugem delu v drugi minuti zadeli rdeče-črni, med strelce se je vpisal Alexis Saelemaekers. V 72. minuti pa so Rimljani znova izenačili, Ismael Bennacer je zakrivil najstrožjo kazen, ki jo je unovčil Jordan Veretout.

Enajstmetrovko so v 80. minuti imeli na voljo tudi gostitelji, zanesljiv izvajalec je bil Ibrahimović, ki je s šestimi zadetki prvi strelec lige. A Roma se je tudi vrnila v tretje, Marash Kumbulla je namreč iz bližine izenačil v 84. minuti. Milan je ob koncu zapravil še dve lepi priložnosti za zmago, tako da je prvič končal brez polnega izkupička.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine