Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Messi tudi v Parizu prinaša denar Barceloni

Klubska trgovina Barcelone po zasoljenih cenah ponuja zadnje predmete, ki navijače še spominjajo na ero Lionela Messija.
Navijač z dresom Lionela Messija pred letošnjo tekmo s kijevskim Dinamom v ligi prvakov na Camp Nouu. FOTO: Albert Gea/Reuters
Navijač z dresom Lionela Messija pred letošnjo tekmo s kijevskim Dinamom v ligi prvakov na Camp Nouu. FOTO: Albert Gea/Reuters
26. 12. 2021 | 13:00
1:20

Minili so štirje meseci od selitve Lionela Messija iz Barcelone v Pariz, toda argentinski zvezdnik tudi v francoski prestolnici kot član Paris Saint-Germaina še vedno polni obubožano katalonsko blagajno. Morda tudi zaradi slabe finančne kondicije klub spominke z Messijevim imenom, ki so še ostali na zalogi, ponuja po močno zasoljenih cenah – dres z njegovim podpisom iz minule sezone je na voljo za osupljivih 1170 evrov. Na voljo je denimo tudi podpisan kapetanski trak, za katerega je potrebno odšteti 643,5 evra. Čeprav se je Messi ob slovesu otepal očitkov, da je klub pustil na cedilu, pa mu tudi daleč od doma še vedno prinaša precej krvavo potreben zaslužek.

Messi je v klubski trgovini še vedno v družbi legend kluba, dres iz sezone 2013/14 s podpisi Andresa Inieste, Messija in Xavija Hernandeza, ki je zdaj seveda že trener članov, je na voljo za 2950 evrov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine