Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nogomet

Ničesar ne obžalujem, najsrečnejši sem s soprogo in hčerkama

Nekdanji nogometni virtuoz Robert Prosinečki, zdaj skrben soprog in oče dveh deklic, je svoj prvi derbi v majici Olimpije začinil z zmago v Mariboru.
Robert Prosinečki je poleg Zagreba svoj pečat pustil še v kar treh velikih nogometnih prestolnicah: Beogradu, Madridu in Barceloni. FOTO: Črt Piksi
Robert Prosinečki je poleg Zagreba svoj pečat pustil še v kar treh velikih nogometnih prestolnicah: Beogradu, Madridu in Barceloni. FOTO: Črt Piksi
8. 4. 2022 | 19:00
9. 4. 2022 | 06:40
14:47

V nadaljevanju preberite:

Kaj je povedal Robert Prosinečki v ekskluzivnem intervjuju za Delo? Hrvat je nogometni velikan v pravem pomenu besede. Pri 21 letih je na klubski ravni dosegel vse, kar je mogoče. S slovesom najboljšega mladega nogometaša na svetu je odšel v Madrid, pri 53 letih sta Ljubljana in Olimpija že drugič postala njegov dom.

Govoril nam je o svoji vrnitvi v Slovenijo, kjer bo prav danes na Olimpijinem trenerskem stolčku prvič vodil zeleno-bele v velikem derbiju v Ljudskem vrtu, kjer je nekoč že dal lekcijo vijoličnim, in tudi o manj znanem navdušenju nad ligo NBA ter najboljšim slovenskim košarkarjem. Med drugim je tudi razkril, kdo je zanj najboljši slovenski nogometaš.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine