Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Lionela Messija je prepričal David Beckham, Argentinec gre v ZDA

Najboljši nogometaš na svetu je po poročanju francoskega športnega dnevnika L'Equipe izbral klub iz »Major League Soccer« Inter iz Miamija.
Lionel Messi se je odločil, da bo kariero nadaljeval v ZDA pri Interju iz Miamija. FOTO: Agustin Marcarian/Reuters
Lionel Messi se je odločil, da bo kariero nadaljeval v ZDA pri Interju iz Miamija. FOTO: Agustin Marcarian/Reuters
G. N.
7. 6. 2023 | 16:52
7. 6. 2023 | 21:37
1:30

Kot strela z jasnega je udarila vest o tem, da se je Lionel Messi odločil za nadaljevanje kariere v ZDA. Še najbolj razočarani so v Savdski Arabiji in v Barceloni, kjer so se nadejali prihoda najboljšega nogometaša na svetu. Selitev na Florido h klubu Inter, ki mu predseduje sloviti angleški zvezdnik in eden od lastnikov David Beckham, je po poročanju francoskega športnega dnevnika L'Equipe odkril katalonski novinar in pisec Messijeve biografije Guillem Balague.

Kljub stotinam milijonov evrov vredni ponudbi je 35-letni svetovni prvak (24. t. m. bo dopolnil 36 let) zavrnil Arabce zaradi tega, ker soproga Antonella in on nista želela, da bi trije otroci (Matias, Maria Sol, Rodrigo) odraščali v Savdski Arabiji. Barcelona je potegnila krajšo zaradi slabega denarnega stanja. Uradne potrditve o prestopu k Interju iz Messijevega štaba še ni, a je Lionelov oče Jorge že prej povedal, da se bo sin o svojem novem klubu odločil najkasneje danes.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine