Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Klopp priznal, da Liverpool ne sodi med kandidate za naslov

Aktualnim angleškim prvakom je spodrsnilo proti Brightonu, naslednji nasprotnik pa bo vodilni Manchester City.
Varovanci Jürgena Kloppa po zadnjem porazu za vodilnim Manchester Cityjem s tekmo več zaostajajo že za 7 točk. FOTO: Phil Noble/Reuters
Varovanci Jürgena Kloppa po zadnjem porazu za vodilnim Manchester Cityjem s tekmo več zaostajajo že za 7 točk. FOTO: Phil Noble/Reuters
4. 2. 2021 | 07:53
1:53
Strateg aktualnega angleškega prvaka Liverpoola, Nemec Jürgen Klopp, je po sinočnjem presenetljivem porazu proti Brightonu priznal, da njegovo moštvo ne sodi med kandidate za naslov.

image_alt
City sam na vrhu, hud spodrsljaj prvakov


Liverpoolčasi so si privoščili nov hud spodrsljaj na domačem Anfieldu, na katerem so nazadnje zmagali 16. decembra lani, za nameček pa so prvič po oktobru 1984 ostali brez zadetka na treh zaporednih domačih tekmah. Da je šlo za res veliko presenečenje, dokazuje podatek, da je Brighton zabeležil prvo zmago proti Liverpoolu po marcu 1982.

Zadnje slabe predstave Liverpoolčanov se poznajo tudi na lestvici. Branilci naslova so četrti, za prvouvrščenim Manchester Cityjem pa ob tekmi več zaostajajo za sedem točk. Preveč, da bi lahko računali na enakovreden boj za naslov.

»Razlika do Manchester Cityja ... kot trener Liverpoola seveda moram reči, da si želimo osvojiti naslov, za kar pa potrebuješ dobre predstave, česar mi nimamo,« je iskreno dejal Nemec na klopi Liverpoola.

Njegovi igralci se bodo z vodilnim Cityjem pomerili že to nedeljo na Anfieldu, kar bo priložnost za popravni izpit. »Borili se bomo za tri točke, ampak moramo biti boljši. Potrudili se bomo, da bo tako. Razlika do prvega mesta nas trenutno ne zanima, je le posledica dosedanjih rezultatov. Vplivamo lahko le na naslednjo tekmo. Danes nismo bili dovolj dobri, tega se zavedamo in to moramo popraviti,« je razmišljal Klopp.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine