Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Harry Kane ostal v Londonu, Bayern ohranja upanje

V Münchnu ponudili 100 milijonov evrov za angleškega asa, vendar so pri Tottenhamu to zavrnili. Danes ne bo gostoval s soigralci v Barceloni.
Bayern si že dolgo prizadeva pripeljati angleškega asa. FOTO: Paul Childs/Reuters
Bayern si že dolgo prizadeva pripeljati angleškega asa. FOTO: Paul Childs/Reuters
S. U.
8. 8. 2023 | 17:06
8. 8. 2023 | 17:10
1:32

Poker, kot v Londonu in Münchnu pravijo pogajanjem o prestopu vodilnega angleškega nogometnega asa Harryja Kanea iz Tottenhama k Bayernu, se očitno nadaljuje. Na ponedeljkov večer je bilo sicer videti drugače, saj so na Otoku zavrnili rekordno visoko ponudbo Bavarcev za selitev reprezentančnega kapetana – 100 milijonov evrov. Pri Bayernu so sicer pred tedni najprej zanj ponudili 70 milijonov, nato 80 milijonov, po novi londonski košarici pa storili zgodovinski korak: prvič doslej so pri klubu na mizo izstavili ponudbo s šestmestnim evrskim zneskom.

Pa tudi tej pri Tottenhamu niso prikimali, vztrajni Nemci pa očitno niso obupali. Kako zdaj prepričujejo Kaneove delodajalce, javnosti ni znano, toda obenem ohranjajo upanje o tej zveneči okrepitvi, saj je omenjeni igralec ostal v Londonu, čeprav je bil na seznamu potnikov za Barcelono, kjer se bo danes Tottenham s španskim prvakom pomeril na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom nove prvenstvene sezone.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine