Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Josip Iličić spet v slovenski reprezentanci

Ob zvezdniku Atalante sta se na seznam selektorja Matjaža Keka vrnila tudi Tim Matavž in Miha Zajc.
Potem ko se je Josip Iličić po daljši odsotnosti vrnil na igrišče v Italiji, bo zdaj spet branil barve slovenske reprezentance. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Potem ko se je Josip Iličić po daljši odsotnosti vrnil na igrišče v Italiji, bo zdaj spet branil barve slovenske reprezentance. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
2. 11. 2020 | 12:45
2. 11. 2020 | 12:54
2:17
Po uspešnem zadnjem dvojčku gostovanj slovenske nogometne reprezentance v Prištini ijn Kišinjovu, od koder se je vrnila z dvema zmagama za pomembnih 6 točk v ligi narodov, je zdaj čutiti vedro in optimistično razpoloženje tudi pri selektorju Matjažu Keku, ki je predstavil novi seznam za novembrski zbor.

Pred vrati so namreč domača pripravljalna tekma z Azerbajdžanom (11. 11.), nato pa za točke, prav tako doma, s Kosovom (15.11.) ter derbi skupine v Grčiji (18. 11.). Na seznamu so trije povratniki – Josip Iličić, Tim Matavž in Miha Zajc –, zaradi dveh rumenih kartonov pa na tekmi proti Kosovu ne bo Jake Bijola. 


Na Kekovem seznamu pet napadalcev


Seznam igralcev vratarji: Jan Oblak (Atletico Madrid), Vid Belec (Salernitana), Matjaž Rozman (Celje); branilci: Miha Mevlja (Soči), Petar Stojanović (Dinamo Zagreb), Nejc Skubic (Konyaspor), Jure Balkovec (Karagumruk), Miha Blažič (Ferencvaros), Nemanja Mitrović (Maribor), Jon Gorenc Stanković (Sturm), Mario Jurčević (Osijek); zvezni igralci: Josip Iličić (Atalanta), Jasmin Kurtić (Parma), Miha Zajc (Genoa), Jaka Bijol (Hannover), Amedej Vetrih (Rizespor), Sandi Lovrić (Lugano), Nino Kouter (Mura), David Tijanić (Rakow); napadalci: Tim Matavž (Al-Wahda), Benjamin Verbič (Dinamo Kijev), Andraž Šporar (Sporting Lizbona), Damjan Bohar (Osijek), Haris Vučkić (Real Zaragoza).

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine