Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Atalanta zmagala, Iličić odigral drugi polčas

Pestra in z goli začinjena ligaška nogometna sobota na stari celini.
Josip Iličić je lahko spet prisostvoval mojstrovinam Atalantinih Kolumbijcev Luisa Muriela, Duvana Zapate in Johana Mojice. FOTO: Miguel Medina/AFP
Josip Iličić je lahko spet prisostvoval mojstrovinam Atalantinih Kolumbijcev Luisa Muriela, Duvana Zapate in Johana Mojice. FOTO: Miguel Medina/AFP
M. U.
31. 10. 2020 | 18:51
31. 10. 2020 | 23:08
3:03
Atalanta je v 6. kolu italijanskega nogometnega prvenstva v gosteh ugnala Crotone z 2:1. Predvsem po zaslugi dveh zadetkov kolumbijskega reprezentanta Luisa Muriela v 26. in 38. minuti. Josip Iličić ni začel tekme, v igro je vstopil ob začetku drugega polčasa namesto Argentinca Alejandra Gomeza. Inter Samirja Handanovića in Parma Jasmina Kurtića sta se z izidom 2:2 razšla brez zmagovalca. Parma je že vodila z 2:0 (obakrat je zadel Gervinho iz Slonokoščene obale), Inter je le izenačil prek Hrvatov Marcela Brozovića in Ivana Perišića, slednji je zadel v 92. minuti. Kurtić je igral do 74. minute.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Hazard se je vrnil z golom


Real Madrid je v 8. kolu la lige doma ugnal Huesco s 4:1 (za prvaka so zadeli Karim Benzema dvakrat, Federico Valverde in celo po več kot enem letu, natančneje po 392 dneh, Belgijec Eden Hazard, povratnik po poškodbi). Athletic Bilbao je v finišu strl odpor prvaka evropske lige Seville, 2:1 je bilo,  na sporedu je bil še obračun Osasune in Atletica iz Madrida Jana Oblaka.

Soigralci Škofjeločana s slovenskim reprezentantom na vratih so zmagali s 3:1, dvakrat je zadel Portugalec Joao Felix. Ta je eno enajstmetrovko zadel, eno zastreljal. Oblak je po štirih tekmah brez prejetega gola v španski ligi (Huesca, Villarreal, Celta in Betis) tokrat moral šele drugič v tej sezoni ponjo v mrežo.

Pomerila sta se tudi Alaves in Barcelona, katalonski velikan po veliki zmagi v ligi prvakov proti Juventusu še vedno igra toplo-hladno kot kakšen majhen klub. V baskovskem mestu Vitoria-Gasteiz je izbojeval le točko, zanimivo, izenačil je neljubi Barçin prišlek Antoine Griezmann v 63. minuti. Alaves je od minute prej pa vse do konca zaradi rdečega kartona Jote igral z nogometašem manj.

Vodi Real Madrid s 16 točkami iz sedmih tekem, Barcelona je s tekmo manj in 8 točkami le na 12. mestu.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Bayern še naprej zmaguje


Bayern je v 6. kolu bundeslige v gosteh z 2:1 premagal Köln in zasedel vrh razpredelnice. Lahko bi ga prehitel Leipzig Kevina Kampla, a je z 1:0 izgubil pri Borussii Mönchengladbach. Kampl je igral do 66. minute.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

V Angliji prepad med bogatimi in revnimi


Manchester City je v 7. kolu premier league v gosteh z 1:0 ugnal Sheffield United, Chelsea je bil s 3:0 boljši od Burnleyja. Prvak Liverpool je gostil West Ham, tri točke za zmago z 2:1 pa je prinesel Portugalec Diogo Jota v 85. minuti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine