Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Izjemen zasuk Rožmanove Rijeke

Nogometaši slovenskega trenerja so izenačili v zadnji minuti, gol za zmago v Zagrebu pri Lokomotivi pa zabili v sodnikovem podaljšku.
Simon Rožman se je po nogometni drami v Zagrebu lahko upravičeno veselil treh točk. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Simon Rožman se je po nogometni drami v Zagrebu lahko upravičeno veselil treh točk. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
6. 2. 2021 | 19:52
1:35
Številni privrženci hrvaškega nogometnega moštva Rijeka, ki zlasti po izjemni dobi Matjaža Keka in zdaj tudi nadaljevanjem s Simonom Rožmanom na klopi privablja še več pozornosti kot nekoč tudi v Sloveniji, so v nekaj dneh že drugič zapored trepetali po zaostanku svojih ljubljencev z 0:2, ob koncu pa so si le oddahnili.

Toda če nazadnje točka za prigarani remi v 11. minuti sodnikovega podaljška (!) doma proti Šibeniku ni posebej navdušila navijačev – z izjemo pristopa v boju vsaj za izenačenje po zaostanku z 0:2, je bilo tokrat drugače. V Zagrebu pri Lokomotivi so imeli Rečani pogosto težave, tokrat so po 70 minutah spet zaostajali z 0:2, nakar so le zabili gol, pozneje izenačili v zadnji minuti, mladi hrvaški reprezentant Sandro Kulenović pa je zasuk kronal z golom v sodnikovem podaljšku. Adam Gnezda Čerin, kandidat s Kekovega reprezentančnega seznama, je igral celo tekmo.

V derbiju kola je Osijek z Damjanom Boharjem, igral je 90 minut, ugnal doma Hajduk z 2:0. Slavonci so podrli klubski rekord 9 prvoligaških zmag zapored na domačem igrišču in so zdaj pred jutrišnjim gostovanjem Dinama v Pulju na vrhu lestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore



 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine