Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Iličić po slovesu od Atalante: Vedno boste v mojem srcu

Josip Iličić se je v sporočilu na družabnih omrežjih zahvalil navijačem Atalante in klubu, ki ga zapušča po petih letih sodelovanja.
Josip Iličić je bil z Atalanto na višku moči v sezoni 2019/20, ki jo je tako brutalno presekala pandemija novega koronavirusa. FOTO: Miguel Medina/AFP
Josip Iličić je bil z Atalanto na višku moči v sezoni 2019/20, ki jo je tako brutalno presekala pandemija novega koronavirusa. FOTO: Miguel Medina/AFP
1. 9. 2022 | 12:21
1. 9. 2022 | 16:53
1:54

Nikjer se Josip Iličić v profesionalni karieri ni zadržal tako dolgo, kot ravno v Bergamu, kjer je bil nekaj sezon gonilna sila ekipe Atalante, s katero je s tremi zaporednimi uvrstitvami v skupinski del lige prvakov spisal klubsko zgodovino. Ta niz se je v minuli sezoni končal, v sredo pa tudi sodelovanje Iličića s črno-modrimi, za katere je zaradi osebnih razlogov v minulih sezonah zbral manj kot 50 nastopov. 

»Ni lahko najti pravih besed, s katerimi bi se poslovil od vas, gre pa za skupek čustev in spominov zadnjih petih let. Pet let užitkov, sreče in čarobnosti, a tudi bolečih trenutkov, ki niso bili vedno najlažji. Hvala, da ste me podpirali in bili vedno z mano. Hvala tistim, ki so mi bili blizu, vsem navijačem, vsem zaposlenim v klubu, trenerju in soigralcem. Hvala za naklonjenost, ki ste mi jo vedno izkazovali. Skupaj smo spisali zgodovino, ki ne bo nikoli pozabljena. Vedno boste v mojem srcu, FORZA ATALANTA,« je zapisal Iličić.

V komentarjih so se »profesorju«, kot so ga klicali zdaj že bivši soigralci, zahvalili denimo Alejandro GomezMarten de Roon, Rafael Toloi, Remo Freuler, Berat Djimsiti, Merih Demiral in Davide Zappacosta, tako so ga v sporočilu za javnost naslovili tudi pri Atalanti.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine