Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Grealish sesal palec, Alexandru-Arnoldu dolguje 500 funtov

Jack Grealish je Trentu Alexandru-Arnoldu ponudil denar, če bo iz prostega strela dosegel gol za Anglijo proti Finski. Član Liverpoola je sklatil pajčevino.
Jack Grealish je gol posvetil hčerki Mili. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP
Jack Grealish je gol posvetil hčerki Mili. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP
14. 10. 2024 | 13:07
14. 10. 2024 | 13:09
1:57

Zvezdnik Manchester Cityja Jack Grealish je znan veseljak, legendarno je bilo njegovo lansko proslavljanje osvojitve lige prvakov. Očitno pa tudi zapravljivec. Na hitro se je znebil 500 funtov na tekmi med Finsko in Anglijo v ligi narodov.

Strelec prvega gola za reprezentanco treh levov je v Helsinkih dejal soigralcu Trentu Alexandru-Arnoldu, da mu bo dal 500 funtov, če bo zadel s prostega strela. Član Liverpoola je stvar vzel resno in z 20 metrov sklatil pajčevino z domačih vrat za vodstvo z 2:0. Na koncu je Anglija zmagala s 3:1 in popravila vtis po porazu na Wembleyju proti Grčiji.

»Ko se je pripravljal na strel, sem mu v šali prišepnil, da mu dam 500 funtov, če doseže gol. Potem je zadel zgornji kot. Očitno mu zdaj dolgujem. Verjetno me bo kmalu spomnil na to,« se je po tekmi pošalil Grealish, ki je zadel v 18. minuti in zadetek proslavil s sesanjem palca, saj je njegova žena Sasha Attwood konec septembra rodila hčerko Milo. Tretji gol za Anglijo je dosegel Declan Rice.

Trent Alexander-Arnold je zadel s prostega strela. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP
Trent Alexander-Arnold je zadel s prostega strela. FOTO: Jonathan Nackstrand/AFP

Začasni selektor Lee Carsley je Alexandra-Arnolda postavil na neobičajni položaj levega bočnega igralca, kjer se je izkazal. Vse glasnejše so sicer govorice, da naj bi naslednji selektor postal Pep Guardiola, Grealishev trener pri angleških prvakih. 

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine