Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Nogomet je v gorati deželi svet

Gruzinska reprezenanca je zadihala tudi s pomočjo nekdanjih zvezdnikov, predsednika zveze Levana Kobiašvilija in župna Tbilisija Kahe Kaladzeja.
Willyja Sagnola imajo navijači Bayerna še danes v zelo lepem spominu. FOTO: Juan Medina/Reuters
Willyja Sagnola imajo navijači Bayerna še danes v zelo lepem spominu. FOTO: Juan Medina/Reuters
30. 5. 2024 | 23:00
31. 5. 2024 | 07:14
3:53

V nadaljevanju preberite:

Nekdanji francoski reprezentant in zvezdnik Bayerna Willy Sagnol ni bil le eden od kamenčkov v gruzinskem mozaiku, temveč zadnji in najpomembnejši pri uvrstitvi na evropsko prvenstvo.

Na vsak način je 47-letni Sagnol v ambiciozno strategijo krovne organizacije dal svoj močan podpis, toda treba je izpostaviti tudi vodstvo s predsednikom Levanom Kobiašvilijem, nekdanjim soigralcem Mirana Pavlina pri Freiburgu in moža iz ozadja (ali pa kar ospredja) Kahe Kaladzeja, zdajšnjega vidnega politika in župana Tbilisija, nekoč pa nepogrešljivega stebra Milanove obrambe.

Gruzinska nogometna reprezentanca je vredna 150 milijonov evrov, od tega kar 80 milijonov Hviča Kvarachelia. To pove veliko o ključnem igralcu, ki je komaj dopolnil 23 let.

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine