Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Euro 2024

Dragan Stojković se ne more izogniti Sloveniji, Dušan Vlahović bi rad postal prvi zvezdnik

Srbski selektor se je s Slovenijo soočil na svojem zadnjem euru v vlogi kapetana in nato še kot selektor v ligi narodov. Najboljši Juventusov strelec želi naslediti Aleksandra Mitrovića.
Selektor Srbije Dragan Stojković je po mundialu v Katarju izgubil precejšen del priljubljenosti pri navijačih. Foto Zorana Jevtić/Reuters
Selektor Srbije Dragan Stojković je po mundialu v Katarju izgubil precejšen del priljubljenosti pri navijačih. Foto Zorana Jevtić/Reuters
23. 5. 2024 | 18:00
29. 5. 2024 | 19:40
4:06

V nadaljevanju preberite:

Srbija oziroma njena predhodnica ZR Jugoslavija je zadnjič igrala na evropskem prvenstvu pred 24 leti v Belgiji in na Nizozemskem. Srbski selektor Dragan Stojković je bil takrat kapetan. Prvi uspeh in preboj na svetovno prvenstvo v Katarju po imenitni predstavi v odločilni tekmi v Lizboni proti Portugalski mu je že prinesel kraljevski status, po SP sta njegov sloves in priljubljenost začela padati. V Nemčiji bi lahko hitro postal še en padli srbski junak.

Če se je Srbija na mundial v Katar uvrstila zaradi odlične forme najboljšega reprezentančnega strelca v zgodovini Aleksandra Mitrovića, je pot proti Nemčiji začela z goli 23-letnega Juventusovega napadalca Dušana Vlahovića. V slogu najbolj prefinjenih »devetic« je napadalec z najvišjo tržno vrednostjo v srbski reprezentanci ne le najbolj vznemirljiv nogometaš, temveč tudi najmočnejši adut.

Celoten članek in še več zgodb prinaša na 200 straneh posebna Delova revija Euro 2024, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih za časopise in revije.

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine