Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Haaland s svežimi milijoni v žepu po nakupih z dekletom

Erling Haaland ostaja zvest znamki Nike, ki mu bo na leto plačala 22 milijonov evrov. Njegovo dekle je norveška nogometašica Isabel Haugseng Johansen.
Erling Haaland trese mreže kot za stavo. FOTO: Jason Cairnduff/Reuters
Erling Haaland trese mreže kot za stavo. FOTO: Jason Cairnduff/Reuters
P. Z.
6. 4. 2023 | 13:33
6. 4. 2023 | 13:47
1:51

Norveški nogometni zvezdnik Erling Haaland (22), najboljši strelec premier league in favorit za zlati čevelj, zadeva v polno tudi zunaj igrišča. Napadalec Manchester Cityja je obnovil sodelovanje z znamko Nike, ki mu bo na leto navrgla 22 milijonov evrov.

Po podpisu pogodbe se je v londonskem West Endu odpravil po nakupih z dekletom, ki se le redko pojavlja v njegovi družbi. Gre za 18-letno norveško nogometašico Isabel Haugseng Johansen.

Haalandu je pogodba z ameriškim opremljevalcem, ki sodeluje tudi s Kevinom de Bruynom, Harryjem Kanom, Philom Fodenom, Robertom Lewandowskim in Cristianom Ronaldom, potekla januarja, nogometaša sta snubila tudi nemška Puma in Adidas.

Haaland in Isabel sta odraščala skupaj v norveškem mestecu Byrne. Par naj bi bila že, ko je Erling igral v Dortmundu. Med SP v Katarju sta bila v njegovi vili v Marbelli.

Haaland je sicer po sproščenem nakupovanju na Oxford Street moral kmalu nazaj na trening v Manchester, v soboto bo City gostoval v Southamptonu in želel zmanjšati zaostanek za vodilnim Arsenalom.

Haaland je v tej sezoni na 37 tekmah dosegel 42 golov, zadnji derbi z Liverpoolom (4:1) pa je izpustil zaradi lažje poškodbe.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine