Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Čudežni deček ob posebni podpori s tribun navdušil na debiju

Realov 18-letni veletalent Endrick je že na svoji prvi tekmi v ligi prvakov dosegel zadetek, potem ko je prešprintal celo igrišče. Na tribunah tudi žena.
Na prvi gol v LP je Endrick čakal le 15 minut. FOTO: Pierre-Philippe Marcou/AFP
Na prvi gol v LP je Endrick čakal le 15 minut. FOTO: Pierre-Philippe Marcou/AFP
N. Gr.
18. 9. 2024 | 19:30
18. 9. 2024 | 19:32
1:35

Brazilski čudežni deček Endrick je zablestel že v svojem prvem nastopu v ligi prvakov. Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti ga je v igro na tekmi proti Stuttgartu poslal v 80. minuti, šele 18-letni Endrick, ki je k Realu prišel iz Palmeirasa in velja za morda največjega brazilskega talenta, pa je v 95. minuti po protinapadu dosegel prvi gol v LP.

image_alt
Bayernov večer rekordov, v Zagrebu fiasko in blamaža

Endrick je žogo dobil na robu svojega kazenskega prostora, z njo potegnil čez celo igrišče in z okrog 18 metrov z nizkim strelom stresel mrežo. »Je neverjeten, poseben talent ima, da vedno najde rešitev, ki je nihče od njega ne pričakuje. Obramba je tako vedno na trnih, kaj bo naredil z žogo,« ga je pohvalil tudi Ancelotti.

Endricka je na tribunah spremljala tudi njegova žena, spletna vplivnica Gabriely Miranda, ki je na instagramu kasneje objavila fotografijo z njegovim dresom in pripisom »Najboljša številka 16«. Debija v ligi prvakov Endrick zlepa ne bo pozabil. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine