Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Cristiano Ronaldo želi sina obvarovati pred zasvojenostjo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je sinu prepovedal uporabo prenosnega telefona.
Cristiano Ronaldo in njegov sin CR junior. FOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo in njegov sin CR junior. FOTO: Instagram
F. T.
3. 10. 2024 | 15:25
3. 10. 2024 | 15:34
2:03

Zanimiva zgodba prihaja iz družine Cristiana Ronalda, enega najboljših nogometašev vseh časov. Ronaldo je namreč pojasnil, zakaj njegov 14-letni sin Cristiano Ronaldo junior – eden od njegovih petih otrok – ne sme uporabljati prenosnega telefona. »Ne bom mu kupil pametnega telefona. Res sem športnik z največ sledilci na instagramu, tudi sledilci me pogosto sprašujejo, zakaj Cristiano junior ne sme uporabljati družbenih omrežij. Razlog je enostaven: leta 2020 je skrivaj odprl račun na instagramu in 'čez noč' dobil milijon sledilcev,« je pojasnil Ronaldo.

»Ne želim, da postane zasvojen s tehnologijo«

Kaj je sledilo? »Ko sem to odkril, sem mu rekel, naj izbriše omenjeni račun in naj se osredotoči na šolo in nogomet. Naj se zaveda, da je treba za uspeh v življenju garati in nič ne pride preko noči,« je dodal Ronaldo. Splošno znano je, kako veliko vlaga v svojo pripravljenost 39-letni Portugalec, ki je lani prestopil v saudski klub Al-Nasr. Tudi zavoljo tega svojim otrokom ne dovoli slabih razvad, ki slabo vplivajo na njihov razvoj.

Cristiano Ronaldo z družino ob praznovanju 39. rojstnega dne (desno Georgina Rodriguez, ob njen Cristiano junior). FOTO: Instagram
Cristiano Ronaldo z družino ob praznovanju 39. rojstnega dne (desno Georgina Rodriguez, ob njen Cristiano junior). FOTO: Instagram

»Če bi mu dal telefon, bi zanesljivo zelo težko dosegel to, kar je sposoben. Ne želim, da postane zasvojen s tehnologijo, zato tudi odlašamo z dnem, ko bo dobil svoj pametni prenosni telefon,« je o najstarejšem sinu še zatrdil Cristiano Ronaldo, ki ga na socialnih omrežjih spremlja preko milijarde ljudi.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine