Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Bo Jucie Lupeta rešitev za Olimpijin napad? (VIDEO)

Portugalski nogometaš je zadnje leto in pol opozoril nase v majici Celja, ljubljanskemu klubu pa je obljubil triletno zvestobo.
Jucie Lupeta bo nova Olimpijina napadalna moč. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
Jucie Lupeta bo nova Olimpijina napadalna moč. FOTO: Uroš Hočevar/Delo
J. P.
24. 8. 2018 | 17:48
24. 8. 2018 | 17:58
1:36
Ljubljana – Po sinočnjem porazu v domačem prvem dvoboju zadnjega kola kvalifikacij za evropsko ligo s Spartakom iz Trnave (0:2) so se razočarani navijači slovenskega nogometnega prvaka Olimpije razveselili vsaj novice o (nujni) okrepitvi v ljubljanskih napadalnih vrstah. V zmajevo gnezdo se je iz Celja, kjer je igral zadnje leto in pol, preselil 25-letni portugalski ostrostrelec Joaquim »Jucie« Manuel Welo Lupeta, ki bo pri novem delodajalcu nosil majico s številko 42.


Otrok Porta


Z državnimi prvaki je otrok Porta podpisal triletno pogodbo (po poročanju portala TransferMarkt je njegova tržna vrednost ocenjena na 400.000 evrov), pravico nastopa pa bo imel že v nedeljskem derbiju v Domžalah. »Ljubljanski klub dobro poznam, toda nekaj je igrati proti velikemu klubu, nekaj drugega pa biti njegov član. Boril se bom za zeleno-bel dres, dal bom vse od sebe in upam, da bom pokazal dovolj, da bodo navijači zadovoljni,« je poudaril Lupeta. Olimpijin dres je tudi v minuli sezoni nosilec Portugalec, Ricardo Alves je bil najboljši strelec in podajalec v moštvu.
 

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine