Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Nogomet

Barcelona domači trojček tekem začela uspešno

Na prvi nogometni tekmi, na kateri ni bilo več omejitev obiska gledalcev na Camp Nou, je katalonski velikan premagala Valencio.
Gerard Pique in drugi nogometaši Barcelone so se veselili velike zmage na prvi od treh zaporednih domačih tekmah v tednu dni. FOTO: Lluis Gene/AFP
Gerard Pique in drugi nogometaši Barcelone so se veselili velike zmage na prvi od treh zaporednih domačih tekmah v tednu dni. FOTO: Lluis Gene/AFP
G. N., STA
17. 10. 2021 | 23:11
17. 10. 2021 | 23:15
1:55

Nogometaši Barcelone so v osrednjem obračunu devetega kola španskega prvenstva na domačem stadionu premagali Valencio s 3:1.

Katalonci so se že v četrti minuti znašli v zaostanku, a so na odmor že odšli s prednostjo. Za Valencio je zadel Jose Gaya, za Barcelono pa Ansu Fati (13.) in Memphis Depay v 41. minuti iz enajstmetrovke. Končni izid je postavil Philippe Coutinho v 85. minuti.

Barcelona bo v sredo na Camp Nou v ligi prvakov gostila kijevski Dinamo, v nedeljo pa pa še veliki clasico proti Realu.

Dve tekmi madridskih klubov Reala in Atletica sta bili prestavljeni, ker je krovna zveza Fifa podaljšala reprezentančni premor v Južni Ameriki do petka, oba kluba pa že v torek čakata tekmi lige prvakov. Real bi moral igrati z Athleticom iz Bilbaa, Jan Oblak s soigralci pa z Granado.

Nepopoln krog je za skok na vrh razpredelnice izkoristil Sociedad, ki je v soboto premagal Mallorco z 1:0 in ima na prvem mestu tri točke prednosti pred Real Madridom, Sevillo, Atletico Madridom in Osasuno.

Izidi 9. kola

Levante : Getafe 0:0

Real Sociedad : Mallorca 1:0

Rayo Vallecano : Elche 2:1

Celta Vigo : Sevilla 0:1

Villarreal : Osasuna 1:2

Barcelona : Valencia 3:1

preloženo:

Granada – Atletico Madrid

Real Madrid – Athletic Bilbao

ponedeljek,:

Espanyol – Cadiz

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine