Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Zagrebčani so prekinili stavko za napad na Tivoli

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v današnjem dvoboju s Cibono nadaljevali lov za tretjeuvrščeno Budućnostjo v ligi ABA.
Ljubljančani so v gosteh ugnali Cibono z 90:78, Amar Alibegović je dosegel 20 točk. FOTO: ABA
Ljubljančani so v gosteh ugnali Cibono z 90:78, Amar Alibegović je dosegel 20 točk. FOTO: ABA
18. 3. 2023 | 05:00
4:31

V nadaljevanju preberite:

Današnji dvoboj 22. kola lige ABA med Cedevito Olimpijo in Cibono (ob 19. uri v Tivoliju) je imel dramatičen uvod. Zagrebški košarkarji so namreč v zadnjih dneh stavkali zaradi večmesečnega zamujanja plač, klubsko vodstvo pa je za vsak primer registriralo osem mladincev in kadetov. Včeraj so se glavni aduti vrnili na trening, toda Ljubljančani še niso povsem prepričani, s kom se bodo pomerili: z moštvom, ki je pred dvema tednoma premagalo Crveno zvezdo, ali z druščino mladcev.

Cedevita Olimpija ima vendarle toliko težav, da se njeni košarkarji, trenerji in možje v pisarnah ne utegnejo ukvarjati s tekmečevimi. Kaj vse jih muči? Začasni strateg Miro Alilović je zdaj že uprl pogled k naslednji oviri, ki sicer že dolgo nima prebite pare, na igrišču pa je vse prej kot naivna. Cibona se sicer še vedno ogorčeno bori za uvrstitev med najboljšo osmerico lige ABA in s tem v končnico sezone, slovenski prvaki pa so si že zagotovili mesto v četrtfinalu. Kaj bi vendarle rada postorili v zadnjih šestih nastopih?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine