Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Upi v Celju prebijajo led za glavne zvezdnike

Po zmagi nad Nizozemsko bo Aleksander Sekulić vnovič preizkusil mlade. Proti Črni gori zadnja širša avdicija, v Istanbulu na sceno jedro moštvo.
Bine Prepelič (v sredini) je v Celju prispeval nekaj sveže krvi, Jaka Blažič (levo) izkušnje, Aleksej Nikolić (desno) energijo. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Bine Prepelič (v sredini) je v Celju prispeval nekaj sveže krvi, Jaka Blažič (levo) izkušnje, Aleksej Nikolić (desno) energijo. FOTO: Voranc Vogel/Delo
5. 8. 2022 | 16:13
5. 8. 2022 | 16:27
4:40

V nadaljevanju preberite:

Slovenski košarkarji so bili že v preteklosti podobni kameleonom, saj pogosto menjavajo barve. Ko igrajo v popolni zasedbi, dobijo živahne odtenke in so skoraj nepremagljivi, ko manjkajo glavni aduti, njihova koža postane dolgočasno rjava in tako tudi njihove predstave. Zato si v četrtek nihče ni mogel obetati vrhunskega spektakla že na prvi pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom. Zadovoljiti se je moral s tesno zmago nad Nizozemsko s 83:76 in vpogledom v širši nabor reprezentančnih kandidatov. Jutri ob 20.15 naj bi bilo ob soočenju s Črno goro v Celju že marsikaj bolje.

Kaj je selektor Aleksander Sekulić videl med prvim nastopom in kaj gledalci na tribunah? Kako je Slovenija nadomestila manjkajočih 66,4 točke z OI? Mladi dobivajo priložnost v reprezentanci, kaj pa v klubih? Kakšne spremembe si lahko obetamo na drugi pripravljalni tekmi s Črnogorci?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine