Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Philadelphia brez prvega moža na Florido

Košarkarski zvezdnik Joel Embiid bo moral zaradi zloma desne arkade izpustiti najmanj prvi dve tekmi proti Miamiju v drugem krogu končnice lige NBA.
Luka Dončić je izpustil prve tri tekme v prvem krogu končnice, Joel Embiid bo najmanj prvi dve v drugem krogu. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports
Luka Dončić je izpustil prve tri tekme v prvem krogu končnice, Joel Embiid bo najmanj prvi dve v drugem krogu. FOTO: Jerome Miron/Usa Today Sports
STA
1. 5. 2022 | 21:14
1. 5. 2022 | 21:14
1:28

Košarkarski zvezdnik Joel Embiid bo moral zaradi zloma desne arkade izpustiti najmanj prvi dve tekmi v drugem krogu končnice lige NBA, poroča ameriška medijska hiša ESPN. Center Philadelphie namreč ni odpotoval na Florido, kjer se bo Philadelphia pomerila z Miamijem.

Embiid si je zlomil desno arkado štiri minute pred koncem šeste tekme proti Torontu v prvem krogu končnice. Izid je bil takrat 119:92 za Philadelphio, ki je napredovala s 4:2 v zmagah.

Kamerunecje moral s parketa, kasneje pa so preiskave potrdile zlom kosti nad desnim očesom. Za zdaj je eden glavnih kandidatov za najkoristnejšega igralca rednega dela lige NBA še v protokolih lige za pretres možganov, ta teden pa bo opravil dodatne preiskave zlomljene arkade, še piše ESPN.

V vzhodni konferenci se bodo poleg Miamija in Philadelphie merili še košarkarji Bostona in aktualnega prvaka Milwaukeeja. Na zahodu bo Dallas slovenskega asa Luke Dončića izzval najboljše moštvo rednega dela sezone Phoenix. Drugi par je Memphis – Golden State.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine