Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

O'Neal zaradi jezne gospe ob milijone, zdaj prodaja cenejše superge

Legendarni ameriški center Shaquille O'Neal slovi kot uspešen poslovnež z velikim srcem.
O'Neal med tekmo zvezd v Chicagu leta 2020. FOTO: Kyle Terada/USA Today Sports
O'Neal med tekmo zvezd v Chicagu leta 2020. FOTO: Kyle Terada/USA Today Sports
3. 9. 2021 | 13:00
3. 9. 2021 | 14:09
1:50
Shaquille O'Neal se je v letih, ko je bil še aktiven košarkar, sploh pa po igralski upokojitvi, že večkrat izkazal za velikana z velikim srcem. Tokrat je razkril, da je bila njegovih najboljših poslovnih potez prekinitev več kot 33 milijonov evrov vredne pogodbe s podjetjem Reebok.

»Ko sem nekega dne zapuščal dvorano, me je nahrulila gospa: 'Vi piz**ni! Zakaj tem otrokom za superge računate toliko denarja?' V žepu sem imel 2000 dolarjev in rekel: 'Gospa, jaz ne postavljam cen, izvolite!' Izbila mi jih je iz rok: 'Zakaj vi piz**ni ne naredite čevlja, ki je cenovno dostopen?' Razmislil sem o tem in prišel do zaključka, da ima prav,« je povedal v podkastu Full Send.
 

Prodaja tudi kuhinjsko opremo


O'Neal je poklical odgovorne in jim dejal, da ne želi težav in da bo Reebokove superge nosil še do konca sezone. Nato je z verigo veleblagovnic Walmart sklenil dogovor za prodajo cenejše športne obutve s svojim imenom.

»Smejite se lahko, kolikor hočete, toda znamka Shaq je že prodala prek 120 milijonov parov dostopne obutve za otroke,« se je  pred petimi leti na družbenih omrežjih pohvalil O'Neal. V Walmartu je trenutno najdražji artikel z O'Nealovim imenom električni žar za 160 evrov. Na voljo so še številni drugi kuhinjski pripomočki, kar pa se tiče superg, sta najdražja para v črni in beli barvi na voljo za 15 evrov.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine