Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Embiid zaradi poškodbe na operacijo levega kolena

Najboljši košarkar minule sezone lige NBA in prvi strelec v tej Joel Embiid ima poškodovano koleno.
Kamerunski košarkar in najkoristnejši igralec minule sezone lige NBA Joel Embiid ima poškodvano koleno. FOTO: Thearon W. Henderson/Getty Images Via AFP
Kamerunski košarkar in najkoristnejši igralec minule sezone lige NBA Joel Embiid ima poškodvano koleno. FOTO: Thearon W. Henderson/Getty Images Via AFP
G. N., STA
5. 2. 2024 | 08:50
5. 2. 2024 | 09:15
1:43

Najkoristnejši igralec (MVP) lige NBA Joel Embiid bo zaradi poškodbe prestal operacijo levega kolena, zaradi katere bo lahko z igrišč manjkal dlje časa, poroča več ameriških medijev. Athletic in ESPN sta s sklicevanjem na neimenovane vire zapisala, da bodo kamerunskemu zvezdniku pri Philadelphii skušali popraviti meniskus.

Medtem mediji poročajo, da časovni načrt za njegovo vrnitev na parket še ni znan.

ESPN je zapisal, da ni nujno, da bo manjkal do konca sezone, vendar bo več znano šele po operaciji.

Embiid, najboljši strelec lige NBA s 35,3 točke na tekmo, se je prejšnji torek poškodoval pri porazu proti Golden Statu, ko je Jonathan Kuminga padel na njegovo levo nogo, ko so se borili za izgubljeno žogo.

Embiid, ki ima v tej sezoni tudi 11,3 skoka in 5,7 podaje na tekmo, je izpustil dve prejšnji tekmi zaradi bolečin v istem kolenu.

Philadelphia je z izkupičkom 30-18 na petem mestu vzhodne konference, tekmo za četrtim New Yorkom in sedem za vodilnim Bostonom.

Naslednjo tekmo bodo oslabljeni košarkarji iz Philadelphie igrali v noči na torek doma proti Dallasu slovenskega asa Luke Dončića.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine