Pozdravljeni!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Mego so morali premagati kar dvakrat, na vrsti Hapoel

Košarkarji Cedevite Olimpije so ob začetku lige ABA pokazali dva povsem različna obraza, jutri še za evropske točke – Krka danes proti FMP.
Simone Pianigiani je imel po zmagi mešane občutke. FOTO: ABA
Simone Pianigiani je imel po zmagi mešane občutke. FOTO: ABA
2. 10. 2023 | 05:00
4:22

V nadaljevanju preberite:

Začetki tekmovalnih sezon vedno prinašajo velike uganke, prenovljenim moštvom še toliko večje. Košarkarji Cedevite Olimpije so šli še korak naprej in v 1. kolu lige ABA poskrbeli za izjemno zahteven rebus. Proti Megi so pred dvema tednoma klonili v regionalnem superpokalu s 75:88 in zaostajali že z 20 točkami razlike, v sobotni stožiški revanši pa so tik pred polčasom vodili z 62:40. Preostanek tekme so izgubili s 27:47 in se ob nasmehu Fortune ognili novemu porazu, saj so imeli Beograjčani celo met za zmago.

Po tesnem uspehu je imel Olimpijin trener Simone Pianigiani zelo mešane občutke, kako je doživel uvodni regionalni nastop? Katere olajševalne okoliščine je naštel in katere neželene težave? Ob svojem ognjenem krstu v ligi ABA je ostal zvest napovedi, da bo namenil vidni vlogi 21-letnemu Luki Ščuki in leto starejšemu Gregorju Glasu. Kako sta izkoristila priložnost in v čigavi senci sta ostala?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine