Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Luka Dončić in soborci so jih na domačem parketu dobili po zobeh

Košarkarji Dallasa so drugič v sezoni izgubili proti Memphisu, tekmecu s 25. izkupičkom v ligi NBA, ki je nastopil brez glavnih adutov.
Luka Dončić ni mogel verjeti, kakšno priložnost je zapravil s soigralci. FOTO: Jerome Miron/USA Today Sports
Luka Dončić ni mogel verjeti, kakšno priložnost je zapravil s soigralci. FOTO: Jerome Miron/USA Today Sports
10. 1. 2024 | 18:00
10. 1. 2024 | 18:17
4:07

V nadaljevanju preberite:

Ko se moštva približujejo vrhuncu tekmovalne sezone in končnici prvenstva, običajno opravijo interno bilanco, kje vse so zapravila priložnosti za še boljšo uvrstitev. Ko bodo košarkarji Dallasa prišli do letošnje prelomnice v ligi NBA, se bodo nedvomno spomnili dveh porazov z Memphisom. Tekmeca s komaj 25. izkupičkom v prvenstvu med 30 klubi so oktobra in decembra ugnali na njegovem parketu, a zdaj še drugič v petih tednih izgubili v domači dvorani, tokrat s 103:120.

Luka Dončić in soborci nimajo logičnega pojasnila za zadnje razočaranje. Dvoboj so pričakali v dobrem ritmu, po zmagi nad Minnesoto, vodilno v zahodni konferenci, so lovili četrti zaporedni uspeh, za nameček pa so gostje nastopili močno oslabljeni zaradi poškodb.»Takšen je naš ritem v zadnjih mesecih. Proti najboljšim ekipam igramo dobro, proti slabšim izgubljamo osredotočenost,« je priznal drugi Dallasov zvezdnik Kyrie Irving. Kaj vse se je zalomilo njegovemu moštvu?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine