Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Tudi Luka Dončić bo igral v Zagrebu

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo igral na memorialni tekmi v spomin na hrvaškega košarkarskega asa Dražena Petrovića.
Luka Dončić bo aktiven tudi pred začetkom lige NBA. FOTO: Jože Suhadolnik
Luka Dončić bo aktiven tudi pred začetkom lige NBA. FOTO: Jože Suhadolnik
Š. R., STA
27. 8. 2024 | 13:05
27. 8. 2024 | 16:10
1:44

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo igral na memorialni tekmi v spomin na hrvaškega košarkarskega asa Dražena Petrovića, ki bo 9. septembra v zagrebški Areni, so potrdili organizatorji. Dončić, ki se je v ligi NBA letos prebil do finala, je vedno poudarjal, da je bil Dražen Petrović njegov vzornik in kako ceni zapuščino, ki jo je ta pustil v košarki.

image_alt
Dragić se je razveselil Modrićevega darila in zavrnil Jankovića

Večkrat se je tudi srečal s člani družine pokojnega košarkarja, muzejsko-memorialnemu centru pa je v preteklosti podaril tudi svoja dresa iz madridskega Reala in Dallasa. Na tekmi v zagrebški Areni se bosta sicer pomerili reprezentanca Hrvaška in izbrana vrsta Evrope.

Prireditelji ob tem najvaljajo več novosti in atrakcij. Med drugim bodo na tekmi v prvič na Hrvaškem predstavili tudi atraktiven stekleni pod. Gre za pod, kjer črte igrišča označujejo barvne diode, ki izpisujejo tudi grafike. Med tekmo se lahko na površini spreminja tudi dizajn, vizualni efekti, barve, celo počasni posnetki, statistika, ... Prav letošnja tekma bo posebna tudi za vse ljubitelje pokojnega Dražena Petrovića. Letos bi košarkar iz Šibenika dopolnil 60 let.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine