Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

LeBron James bo na sina čakal še dve leti

Prvi zvezdnik NBA načrtuje, da bo pred koncem kariere še eno sezono igral skupaj s sinom Bronnyjem Jamesom.
LeBron James se še lep čas ne namerava upokojiti, njegova največja želja je, da bi na parketu tekmece premagoval skupaj s sinom Bronnyjem. FOTO: Jason Miller/AFP
LeBron James se še lep čas ne namerava upokojiti, njegova največja želja je, da bi na parketu tekmece premagoval skupaj s sinom Bronnyjem. FOTO: Jason Miller/AFP
STA
20. 2. 2022 | 11:22
1:34

Preden bo prvi zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA LeBron James končal kariero, si želi vsaj eno sezono v najmočnejši ligi na svetu odigrati skupaj s sinom Bronnyjem. Kot je povedal 37-letni zvezdnik Los Angeles Lakers v intervjuju za Athletic bo zadnjo sezono odigral s sinom.

»Svojo zadnjo sezono v ligi NBA bom odigral skupaj s sinom. Ne glede na to, v kateri ekipi bo Bronny, bom tudi sam tam igral. Naredil bom vse, kar je treba, da bova zaigrala skupaj. Denar ne bo problem,« je dejal James.

Sedemnajstletni Bronny James je trenutno v srednji šoli in igra košarko v šoli Sierra Canyon v Kaliforniji. Po pravilih lige NBA lahko igralci preidejo v profesionalno ligo šele eno leto po končani srednji šoli.

V skladu s tem bi lahko Bronny James v svoje prvo leto v ligi NBA vstopil v sezoni 2024/25. Takrat bo njegov zvezdniški oče LeBron James dopolnil 40 let.

Zdajšnja pogodba z jezerniki mu velja do konca naslednje sezone, nato pa bo James prost igralec na trgu.

Na vprašanje o možnosti, da bi se še enkrat vrnil v Cleveland, svoj matični klub, je odgovoril, da vrata niso zaprta.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine