Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Košarka

Dončić je že pozabil sonca, na vrsti sta Curry in Thompson

Po Utahu in Phoenixu bi Dallas rad izločil še Golden State. Bojevniki šestič v zadnjih osmih sezonah v zahodnem finalu lige NBA, Teksašani prvič po letu 2011.
Stephen Curry (z žogo) ima že tri šampionske prstane, Luka Dončić (desno) sanja o prvem. FOTO: Kelley L. Cox/USA Today Sports
Stephen Curry (z žogo) ima že tri šampionske prstane, Luka Dončić (desno) sanja o prvem. FOTO: Kelley L. Cox/USA Today Sports
18. 5. 2022 | 12:01
18. 5. 2022 | 12:10
6:08

V nadaljevanju preberite:

Končnica vzhodne konference lige NBA je prinesla nekaj izjemno zanimivih dvobojev, ne pa tudi večjega presenečenja, saj sta se v finale uvrstila prva nosilca Miami in Boston. Zato pa je bilo toliko bolj vroče na divjem zahodu. Košarkarji Phoenixa in Memphisa so bili najuspešnejši v rednem delu prvenstva, a so že na počitnicah, na sceni pa sta ostala št. 3. Golden State in št. 4 Dallas s svojimi zvezdniki. V zasedbi iz San Francisca bodo danes ponoči oči uprte v Stephena Curryja in Klaya Thompsona, v teksaški v Luko Dončića.

Zakaj kaže na letošnje izide njihovih medsebojnih tekem gledati z zrnom soli? Kaj je prihranil udarni trojec Golden Stata? Zakaj je Thompson pravi fenomen v sodobnem športu? Kaj o dogajanju v letošnji končnici in Dončiću menijo LeBron James, Stephen Curry in Jason Kidd?

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Sorodni članki

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine