Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Cilj Cedevite Olimpije v Laktaših: tri v vrsto

Cedevita Olimpija z Igokeo že danes ob 17. uri odpira 5. kolo lige ABA, v naslednjem tednu jo čakata dve gostovanji. Krka v nedeljo gosti SC Derby.
Jaka Blažič bo s soigralci danes gostoval v Laktaših. FOTO: Cedevita Olimpija
Jaka Blažič bo s soigralci danes gostoval v Laktaših. FOTO: Cedevita Olimpija
18. 10. 2024 | 14:00
18. 10. 2024 | 14:23
2:25

Košarkarji Cedevite Olimpije se po domačih zmagah nad Splitom in Lietkabelisom znova podajajo na pot, že danes ob 17. uri bodo z Igokeo odigrali prvo tekmo 5. kola v ligi ABA. Tretji par točk v jadranski ligi lovijo proti izkušeni zasedbi Igokee, ki je s polovičnim izkupičkom s prvih štirih tekem poravnana z zmaji.

»V njihovi igri je veliko hitrih akcij, odprtih metov za tri točke in, kar nam v letošnji sezoni povzroča največ težav, skokov v napadu. Izkoristiti moramo pozitivno energijo z zadnjih tekem in iskati prave rešitve v napadu,« napoveduje Đorđe Adžić, ki še vedno nadomešča glavnega trenerja Zvezdana Mitrovića. Črnogorec se je po operaciji hrbta že vrnil v Ljubljano, v Laktaše pa preventivno ni odpotoval. Iz Stožic prihajajo pozitivne vesti tudi glede okrevanja Bryntona Lemarja, ki je nekje na polovici odsotnosti s parketa, znova ga bo občinstvo lahko pozdravilo novembra.

Ljubljanske košarkarje največ dela čaka pri pokrivanju hitrih organizatorjev igre Igokee. FOTO: Cedevita Olimpija
Ljubljanske košarkarje največ dela čaka pri pokrivanju hitrih organizatorjev igre Igokee. FOTO: Cedevita Olimpija

»V Laktaših nas čaka težka tekma, gostovanja pri Igokei so vedno zahtevna. Po torkovi tekmi smo sicer imeli malo časa za pripravo, a pred odhodom na pot smo opravili dober trening. Smo polni pozitivne energije in motivirani, da zabeležimo novo zmago,« pred današnjim gostovanjem napoveduje Žiga Daneu.

Košarkarji Krke so minuli teden že v sredo v Zagrebu zabeležili pomembno zmago proti Ciboni, tokrat bodo na svojo tekmo čakali vse do nedelje zvečer, ko v dvorano Leona Štuklja prihajajo košarkarji Studentskog centra. Gostje so sezono začeli dobro in so že pri dveh zmagah, Krka pa lovi svoj drugi par točk. 

Najbolj privlačna tekma 5. kola v ligi ABA bo na sporedu v ponedeljek ob 19. uri, ko bodo v Podgorici pri Budućnosti gostovali košarkarji Crvene zvezde. 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine