Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Wilder čestital Furyju in se mu celo zahvalil

Slab teden po njunem spektakularnem obračunu v Las Vegasu je poraženi Američan Deontay Wilder čestital zmagovalcu Tysonu Furyju.
Tyson Fury in Deontay Wilder med sedmo rundo spektakularnega obračuna v Las Vegasu. FOTO: Robyn Beck/AFP
Tyson Fury in Deontay Wilder med sedmo rundo spektakularnega obračuna v Las Vegasu. FOTO: Robyn Beck/AFP
15. 10. 2021 | 10:45
15. 10. 2021 | 10:58
2:10

Po tem, ko se s svojim obnašanjem po porazu v Las Vegasu ni ravno izkazal, je Deontay Wilder po petih dneh premisleka vendarle čestital Britancu Tysonu Furyju. Američan in Britanec sta v igralniški meki uprizorila nepozaben obračun, v katerem je bil Wilder na pragu zmage, a se je nato Fury v velikem slogu vrnil in v enajsti rundi slavil z nokavtom.

image_alt
Foreman: Fury in Wilder v isti ligi kakor Ali, Frazier in jaz

»Vau, kakšen peklenski večer! Najprej bi se najbolj zahvalil Bogu, ker mi je omogočil, da s svetom delim še en del sebe, ki ga poganjata strast in odločenost. Rad bi se zahvalil moji ekipi in mojim navijačem, da so mi stali ob strani skozi ta dolg proces. Lagal bi, če bi rekel, da me razplet ni razočaral, a po tem, ko sem se ozrl na moje popotovanje, zdaj vidim, da je Bog želel da izkusim nekaj veliko večjega kot sem pričakoval, da se bo zgodilo,« je v objavi na družbenih omrežjih zapisal Wilder.

Zgodovinski spomini, ki bodo ostali za vedno

Dodal je še, da se bo iz poraza nekaj naučil, in da je »pravi Kralj« boksa, kot največje zmagovalce pa vidi navijače boksa, ki so v dvorani T-Mobile Arena resnično prišli na svoj račun.

»Nismo prišli do zmage, toda nek modrec je nekoč dejal, da se zmage skrivajo med nauki. Naučil sem se, da moraš včasih izgubiti, da bi zmagal. Čeprav sem si želel zmage, sem še bolj užival v tem, ko sem videl, da so zmagali navijači. Upajmo, da sem dokazal, da sem pravi Bojevnik in pravi Kralj tega športa. Upajmo, da smo MI dokazali, da se lahko ne glede na to, kako srdite so preizkušnje, pobereš in preživiš ter se spet boriš za tisto, v kar verjameš. Kot zadnje, vendar nič manj pomembno, bi rad čestital Tysonu Furyju za njegovo zmago, hvala ti za velike, zgodovinske spomine, ki bodo ostali za vedno,« je še sporočil Wilder.

image_alt
Wilderjev trener brez dlake na jeziku: Deontay je legenda, tako kot Fury

image_alt
Čeprav je zanj idiot, bo vseeno molil zanj

image_alt
Fury znova vstal od mrtvih in nato uničil Wilderja

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine