Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Ločenka Shakira spodbujala prijatelja

Kolumbijska zvezdnica je prišla v Barcelono prvič, odkar je zapustila Gerarda Piqueja, in se družila z zvezdnikom formule 1 Lewisom Hamiltonom.
Lewis Hamilton je bil dobre volje v Barceloni. FOTO: Albert Gea/ Reuters
Lewis Hamilton je bil dobre volje v Barceloni. FOTO: Albert Gea/ Reuters
P. Z.
5. 6. 2023 | 12:38
5. 6. 2023 | 12:41
1:37

Lewis Hamilton (38) je na VN Španije osvojil drugo mesto za nepremagljivim Maxom Verstappnom, bil je navdušen, ker so pri Mercedesu zmanjšali zaostanek za Red Bullom. To mu bo olajšalo pogovore o podaljšanju sodelovanja s šefom moštva Totom Wolffom. Hamilton želi dveletno pogodbo v vrednosti okrog 110 milijonov evrov.

Anglež je bil vesel, ker ga je spodbujala vse boljša prijateljica, sveže ločena Shakira (46), s katero se je družil že v Miamiju, kjer si je ustvarila nov dom. Kolumbijska pevka je prišla v Barcelono prvič, odkar je dala na čevelj nezvestega nogometnega zvezdnika Gerarda Piqueja, in mu dala v varstvo sinova, Milana (10) in Sasho (8).

Shakira se je Hamiltonu pridružila na zabavi. FOTO: instagram
Shakira se je Hamiltonu pridružila na zabavi. FOTO: instagram

Govorice namigujejo, da je med Hamiltonom in Shakiro kaj več, vendar zatrjujeta, da sta zgolj dobra prijatelja. Po VN Miamija jo je Hamilton pobral pred njenim 14 milijonov vrednim dvorcem in jo popeljal z jahto. V Barceloni pa sta bila po dirki skupaj z družbo na zabavi s koktajli.

Med VN Miamija se je okrog nje smukal tudi filmski zvezdnik Tom Cruise (60), vendar brez večjega uspeha.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine