Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Pacquiao se ne bo smešil, kakor se Mayweather

Legendarni filipinski boksar se bo 21. avgusta v Las Vegasu udaril z neporaženim ameriškim šampionom Errolom Spenceom.
Manny Pacquiao še ne razmišlja o tem, da bi svoje boksarske rokavice obesil na klin. FOTO: Joe Camporeale/Usa Today Sports
Manny Pacquiao še ne razmišlja o tem, da bi svoje boksarske rokavice obesil na klin. FOTO: Joe Camporeale/Usa Today Sports
22. 5. 2021 | 11:51
1:31
Čeprav je Manny Pacquiao decembra lani dopolnil že 42 let, še ne razmišlja o tem, da bi svoje boksarske rokavice obesil na klin. Ravno nasprotno; 21. avgusta se bo legendarni Filipinec, ki je nazadnje boksal pred slabima dvema letoma, ko je po točkah premagal Američana Keitha Thurmana, znova povzpel v ring.

Na spektaklu v Las Vegasu se bo Pacquiao (62 zmag, 39 s k. o., 2 neodločena izida, 7 porazov) čez tri mesece udaril z neporaženim ameriškim šampionom Errolom Spenceom, svetovnim prvakom velterske kategorije po različicah IBF in WBC, ki je v svojo korist odločil vseh 27 dosedanjih profesionalnih dvobojev, od teh kar 21 z nokavtom.

»Mnogi menijo, da je Spence ta čas najboljši boksar na svetu v velterski kategoriji in eden od najbolj raznovrstnih nasploh,« je dejal Sean Gibbons, predsednik Manny Pacquiao Promotions, in pribil, da se 42-letni Filipinec nikoli ni nikomur izognil. »Manny se ne bo smešil z obračuni s spletnimi 'junaki', kakor se Floyd Mayweather. Pacquiao je vedno boksal z najboljšimi, kar se ne bo spremenilo,« je še poudaril Gibbons.

 

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine