Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Najlepša šprinterka blestela tudi v kvizu

Neuradno najbolj privlačna športnica na svetu Alica Schmidt je med zimskim premorom nastopila na televizijskem šovu, zdaj se pripravlja na novo sezono.
Alica Schmidt Foto
Alica Schmidt Foto
P. Z.
5. 5. 2022 | 12:24
5. 5. 2022 | 21:15
1:31

Kdo pravi, da lepota in pamet ne gresta skupaj. Neuradno najlepša športnica na svetu oziroma najbolj seksi športnica, kot trdijo nekateri tuji rumeni mediji, Alica Schmidt, si je pozimi vzela premor od atletske kariere in se odločila nastopiti v televizijskem šovu Kdo ve kaj o tem.

Alica Schmidt Foto
Alica Schmidt Foto

Šprinterka Schmidtova je bila zelo razočarana, ker se ji ni uspelo uvrstiti v nemško štafeto 4x400 metrov na lanskih olimpijskih igrah v Tokiu. Svojim sledilcem na instagramu, teh je 2,8 milijona, je sporočila, da se je preizkusila v kvizu, ki bo premiero doživel 7. junija. Izvedelo pa se je, da je 23-letnica blestela v znanju z različnih področij.

Alica Schmidt Foto
Alica Schmidt Foto

Zdaj se je spet posvetila atletiki in se na Tenerifih, ki so njena priljubljena destinacija, pripravlja za novo sezono. Na 400 metrov ima osebni rekord 52,21. Nekaj časa je bila kondicijska trenerka pri bundesligašu Borussii Dortmund.

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine