Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Mladi dirkač hvaležen, da je preživel grozljivo nesrečo v Belgiji (VIDEO)

Komaj 20-letni Američan ekvadorskega rodu Juan Manuel Correa prvič po dveh mesecih sam vstal s postelje.
Juan Manuel Correa se zaveda, da je pred njim dolga pot, vendar ostaja pozitiven. FOTO: Facebook Juna Manuel Correa
Juan Manuel Correa se zaveda, da je pred njim dolga pot, vendar ostaja pozitiven. FOTO: Facebook Juna Manuel Correa
24. 10. 2019 | 11:03
24. 10. 2019 | 11:36
1:44
Ljubljana – Zdravstveno stanje mladega dirkača Juana Manuela Corree, ki se je konec avgusta hudo poškodoval v nesreči med preizkušnjo formule 2 v Spa-Francorchampsu, v kateri je življenje izgubil 22-letni Francoz Anthoine Hubert, se iz dneva v dan izboljšuje. To potrjuje tudi posnetek, ki je zaokrožil na družbenih omrežjih in kaže, kako 20-letni Američan ekvadorskega rodu prvič po grozljivem trčenju sam vstane s postelje.

»Prvič na nogah. Korak za korakom. Počasi gre na bolje,« je ob posnetku zapisal Correa, ki je več tednov preležal v umetni komi. Zdravniki so se bali, da mu bodo odpovedala pljuča. Zaradi hudih poškodb so ga morali v londonski bolnišnici večkrat operirati.


»Ni še jasno, ali bom popolnoma okreval. Pred menoj je dolga pot, vendar ostajam pozitiven. Hvaležen sem, da sem preživel. Nesreča v Spa-Francorchampsu je popolnoma spremenila moje življenje,« je pred nekaj tedni sporočil mladi dirkač, ki naj bi ga v kratkem prepeljali v Miami, kjer bo nadaljeval okrevanje. To bo po napovedih strokovnjakov trajalo od deset do dvanajst mesecev.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine